Tänään saatiin koulukuvat. Oma kuvani on kamala, näytän siltä kuin olisin nukkunut liian vähän(mustat silmänalukset). Luokkakuva on ihan ok. Kukaan ei hymyile, Jo näyttää huomaamattomasti keskaria kuvaajalle ja Mikolla on ilme kuin naamanvenyttely-tunnilla.

 Nykyään kaikki arvostelevat toisiaan kuvien ja ulkonäön perusteella. "Jos näytät hyvältä, olet hyvää seuraa." Sellaiset ihmiset jotka katsovat syvälle sisimpään, elävät täysillä eivätkä murehdi ulkonäköpaineista. Sitten ovat vielä täydelliset paskapäät, jotka esittävät kaveriasi, koska siskosi on koulun suosituimman pojan tyttöystävä.

 Minäkin tapasin eilen ihmisen joka tuli juttelemaan ja kysyi mukamas ohimennen, että onko koulun suosituin tyttö, Jenna-Maria siskoni. No minä vastasin, että "Mulla on vain kolme veljee, päättele siitä." Tytölle tuli yllättävä kiire ja hän lähti tunnille. Juttelemaan hän ei ole tullut sen jälkeen.

 Mutta mistä tunnistaa paskapään ja tosi ystävän?? Jokainen tarvitsee tukea ja apua, joten on välttämätöntä että voi luottaa ihmisiin. Mutta jos ei olekaan ystäviä?? Miten voi selvitä esim. ainoan ystävän muutosta?? Kertokaa kokemiksistanne.